Vandaag hebben we het over 25 jaar Netmask in de dynamische wereld van IT. Van floppy disks tot cloud computing, we hebben het allemaal meegemaakt. In deze blog lees je hoe we ons hebben aangepast aan de steeds veranderende IT-landschap.

Van beschikbaarheid naar beveiliging

Herinner je je de tijd dat je overal je data kon opslaan en Excel-bestanden vrolijk rondstuurde alsof het ansichtkaarten waren? Wij herinneren we ons dat maar al te goed! In de afgelopen 25 jaar is onze focus verschoven van pure beschikbaarheid naar het kritieke belang van beveiliging. Denk aan de AVG, hacking, en bescherming – zaken die 25 jaar geleden nog in de kinderschoenen stonden. Ons werk is veranderd van ‘alles kan’ naar ‘laten we even nadenken over deze drempels’.

ISO 27001: een mijlpaal om trots op te zijn

Weet je wat cooler is dan een ijsbeer op een snowboard? Het behalen van de ISO 27001 certificering! Dit was een enorme mijlpaal voor ons. Het betekent dat we niet alleen praten over beveiliging, maar het ook ademen, leven en – als het kon – ermee zouden trouwen. Deze certificering is het bewijs dat we serieus zijn over het beschermen van jouw gegevens. En laten we eerlijk zijn, in deze digitale wereld is dat geen kleine prestatie.

Aanpassen aan de veranderende IT-wereld

Vroeger, was alles anders. Maar zoals de IT-wereld verandert, zo veranderen wij mee. De verschuiving van werken op kantoor naar een mix van apparaten en locaties heeft ons werk ingrijpend veranderd. We passen ons altijd aan de veranderende omgeving. Of je nu op kantoor zit, in een café, of op een afgelegen eiland (met goede wifi, uiteraard), wij zorgen ervoor dat je verbonden en beveiligd blijft.

Klantfeedback: het kompas van Netmask

Wij geloven we dat elke klant uniek is. Onze processen stemmen we af op jouw behoeften, rekening houdend met beveiligingskaders. We hebben standaard randvoorwaarden: beveiliging, beschikbaarheid en feedback. Maar binnen deze kaders zijn we ontzettend flexibel. Of je nu een centraal helpdesksysteem wilt of 24/7 ondersteuning, wij hebben een oplossing die past als een handschoen – een digitale, superveilige handschoen, welteverstaan.

Wat brengt de toekomst voor Netmask en haar klanten?

Kijkend naar de toekomst, blijven vernieuwend. We houden de ontwikkelingen scherp in de gaten, maar we springen niet op elke tech-trein die voorbijkomt. We kiezen zorgvuldig technologieën die echte waarde toevoegen voor jouw organisatie. Denk aan ons als je wijze IT-partner, die niet alleen de nieuwste snufjes kent, maar ook weet wat echt werkt voor jou.

Laten we samenwerken!

Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen helpen met onze op maat gemaakte IT-oplossingen. Of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, we hebben de tools en kennis in huis.