Welkom in de wereld waar IT niet alleen technologie is, maar een verlengstuk van jouw organisatie. Bij Netmask geloven we dat IT meer is dan een faciliteit; het is een cruciale pilaar die organisaties en hun doelstellingen ondersteunt. En dat doen we niet zomaar. We doen het met een knipoog, een glimlach en een flinke dosis professionaliteit.

Kernwaarde 1: IT als ondersteunende pilaar

IT is faciliteit, moet organisatie en doelstellingen ondersteunen. Dat is een stelling waar we bij Netmask vierkant achter staan. We zien onszelf niet als een externe partij, maar als een deel van jouw team. We zijn jouw IT-afdeling, maar dan net even anders. We zijn laagdrempelig, benaderbaar en we hebben korte lijntjes. Wanneer je ons belt, kom je niet terecht bij een helpdesk waar je honderd vragen moet beantwoorden. Nee, we pakken het direct op, want we kennen je en jouw organisatie door en door.

Kernwaarde 2: Veiligheid voor alles

Veiligheid is geen optie, het is een must. Daarom selecteren we onze diensten en oplossingen altijd op coherentie en veiligheid. Ze moeten niet alleen passen bij de richting die jouw organisatie op wil, maar ook bijdragen aan een veilig IT-landschap. En dat alles binnen een standaard plan dat op maat wordt afgestemd op de wensen van de klant.

Kernwaarde 3: Persoonlijk en oplossingsgericht

We zijn persoonlijk, klein, gespecialiseerd en oplossingsgericht. Wanneer je ons belt met een probleem, willen we dat zo snel mogelijk voor je oplossen. Of je nu een snelle oplossing nodig hebt omdat iets niet werkt, of op zoek bent naar een langetermijnoplossing, wij zijn jouw oplossers. We willen uitstralen dat wij er zijn om problemen niet alleen te vinden maar vooral om ze op te lossen.

Uniek in de branche: ISO certificering

Wat ons uniek maakt in vergelijking met andere IT-bedrijven? We werken niet alleen als een interne ICT-afdeling en kennen onze klanten goed, maar we zorgen er met onze ISO-certificering ook voor dat werkzaamheden gestructureerd en veilig worden uitgevoerd. Problemen worden niet alleen snel opgepakt, maar ook snel en veilig opgelost.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Energie is een belangrijke kostenpost in de IT. Daarom zoeken we altijd naar producten die zowel een goede energiebesparing als een goede performance leveren. We zetten in op energiebesparing en milieubewustzijn, wat steeds meer een thema wordt dat ook zorgt voor kostenbesparing.

Ervaar onze kernwaarden zelf

Hoe kun je als klant onze kernwaarden ervaren? Simpel: door met ons samen te werken. We loggen alle vragen en incidenten voor een adequate afhandeling van klantverzoeken en zorgen voor een persoonlijke touch. We willen uitstralen dat we persoonlijk, klein, gespecialiseerd en oplossingsgericht zijn. Je belt ons met een probleem en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Jouw IT, Onze zorg

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het is om met een IT-bedrijf te werken dat niet alleen jouw taal spreekt, maar ook met je meedenkt? Een bedrijf dat niet alleen problemen oplost, maar ze voorkomt? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf de kernwaarden van Netmask in actie!