ISO certificering

EEN CERTIFICAAT VAN ZEKERHEID

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd!

Bij Netmask nemen we informatiebeveiliging zeer serieus. Sinds april 2020 zijn we ISO 27001 gecertificeerd, daar zijn we trots op.
Deze certificering geldt wereldwijd als een gerespecteerde norm voor gegevensbeveiliging.
 
Maar wat betekent deze ISO 27001 certificering eigenlijk? Het gaat verder dan slechts een stempel van goedkeuring. Het vormt het fundament van ons toegewijde streven naar een ijzersterke beveiliging van bedrijfsinformatie. Met ISO 27001 in ons arsenaal zijn we in staat om informatiebeveiliging procesmatig te regelen volgens strikte richtlijnen en eisen die door de norm worden voorgeschreven.
 
Dit betekent dat wanneer je met Netmask samenwerkt, kan rekenen op een partner die zich maximaal inspant om de vertrouwelijke informatie te beschermen. Onze ISO 27001 certificering is een garantie dat alle gegevens en bedrijfsinformatie met de hoogst mogelijke normen van veiligheid worden behandeld.
Bij Netmask begrijpen we dat vertrouwen de kern vormt van elke succesvolle zakelijke relatie. Met onze certificering willen we dit vertrouwen versterken en uw gemoedsrust vergroten, wetende dat gevoelige informatie in veilige handen is.
 
We staan graag tot je dienst en kijken ernaar uit om je verder te informeren over de voordelen van deze ISO 27001 certificering en hoe we de informatiebeveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen. Vertrouwen is onze prioriteit en we stellen alles in het werk om dat vertrouwen te rechtvaardigen.
 
Heb je aanvullende vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een solide basis leggen voor de bescherming van belangrijke bedrijfsinformatie.